ČLANI

O naših ČLANIH

Članstvo sestavljajo piloti vseh starosti, naš najmlajši član šteje 24 let, nasjtarejši pa preko 60. Nekateri so stari mački z več kot 20 letnim pilotskim stažem, drugi pa so ravno naredili izpit za pilota.

Druži nas ljubezen do našega čudovitega športa. Udejstvujemo se v vseh panogah jadralnega padalstva od preletaštva do hike&fly poletov in se udeležujemo vseh vrst tekmovanj.  

Vsako leto izpeljemo več društvenih akcij, od hike&fly poletov z dvatisočakov, bivy letenja, vitlanja v Prekmurju, XC izletov in taborov. Seveda pa delovnih akcij na naših vzletiščih.

naši člani

Rok Volovlek
Jure Tiselj
Sebastjan Podbregar 
Ian M. Koštomaj
Uroš Oblak
Bojana Oblak
Miha Grešak
Robert Gorišek
Maks Jeraj
Klemen Horvat
Zvonko Selčan
Davor Podbregar

Jaka Brinovšek
Radomir Berlak
Matej Gošte
Matej Jarm
Goran Arsenijević
David Teržan
Aleš Matuš
Miha Avguštin
Jernej Marovt
Sašo Jeraj
Uroš Polc

Seznam posodobljen februarja 2024.

Želiš postati naš član?

Si nadobuden preletaš, aktiven hike&fly-er ali pa samo uživaš v mirnem pobočnem jadranju? Morda sploh še nisi pilot jadralnega padala? V vsakem primeru te bomo z veseljem sprejeli. 

Zakaj bi se pridružil ravno našemu klubu? Ker smo zelo aktivni na vseh področjih padalstva. Lahko se pridužiš naši ekipi aktivnega letenja, ki te bo vpeljala v svet preletaštva, tekmovanj ali hike&fly poletov iz najvišjih in najzahtevnejših vrhov. Lahko pomagaš pri organizaciji naših dogodkov in pri urejanju našega vzletišča, ki je eno lepših in bolj priljubljenih v Sloveniji, na kar smo zelo ponosni.

Še nisi slišal dovolj? Pridruži se nam na kakšnem dogodku in nas spoznaj, lahko pa nas srečaš skoraj vsak dan na Dobrovljah, kadar piha naš vzhodnik. Aktivnosti pa lahko spremljaš na našem Facebook-u, Instagramu ali tukaj na naši spletni strani.

Kako se pridružiš? Za rokav pocukaj kakšnega člana, lahko tudi na socialnih omrežjih ali pa nas direktno kontaktiraj na e-mail: aves.braslovce@gmail.com